Customor Made Solutions

Voorbeelden van custom made & maatwerk oplossingen:

 

  • In ear Com helmsets, speciaal voor gebruik in racehelmen.
  • Stapelbare laadapparatuur voor gemakkelijker transport en opslag.
  • Diverse custum made PTT oplossingen.

Heeft u een wens en kunt u dit niet op de markt vinden? Bespreek het met ons en wij maken en/of weten voor u de oplossing.

 


Kraanset

Na enkele door ontwikkelingen heeft PortaCom een robuuste en waterdichte kraanset ontwikkeld. De kraanset is een tweedelige-set bestaand uit een robuust voetpedaal welke uitermate geschikt is om mee te werken tijdens het dragen van laarzen en andere stevige schoensoorten, verder bestaat de set uit een high-end vuistmicrofoon (speakermicrofoon) welke beschikt over de nieuwste audio verbeteringen & intelligente audio.

De kraanset wordt verbonden door middel van een 3 meter versterkte audio kabel welke gemakkelijk in elkaar te klikken is met de XLR-driepolige connector. 

  

Plug en play gemakkelijk en snel in gebruik nemen van deze kraanset, plaats het voetpedaal op de gewenste plek in de cabine en hang de vuistmicrofoon op. Schuif de connectoren in elkaar totdat deze vergrendelt zijn, koppel nu de portofoon en maak gebruik van het handsfree zend gemak dat deze kraanset biedt.    


Aansluitbox

Het koppelen van microfoons, speakers en push to talk knoppen op de mobilofoon kunnen een regelrechte doolhof creëren. Om dit zo overzichtelijk mogelijk te houden maakt PortaCom een aansluit box voor alle aansluitingen tussen mobilofoon en accessoires, alle koppelingen worden gelabeld en trek bestendig aangesloten.

Plaatst bij uw volgende inbouw een aansluit box en houd het overzicht, heeft u liever dat wij uw inbouw regelen neem contact met ons op.       


(nood)Stroomvoorzieningen

In een gebied waarin betrouwbaarheid en zekerheid een must is heeft PortaCom oplossingen waarmee dit behaald kan worden. Door middel van het plaatsen van noodstroomvoorzieningen kan de zekerheid en de functionaliteit van het radionetwerk gewaarborgd worden. PortaCom maak deze noodstroom voorzieningen geheel op aanvraag van de klant hierbij word er gezamenlijk gekeken naar de benodigde functionaliteit van de noodstroomvoorziening.

De installaties kunnen geplaatst worden door een van de monteurs van PortaCom op locatie, indien gewenst kan dit in samenwerking gedaan worden met de technische dienst ter plaatsen.