PushToTalk-communicatie is ons specialisme.

 

De huidige digitalisering zorgt voor haast onbegrensde mogelijkheden. Met de komst van nieuwe technologie ontstaan ook nieuwe kansen voor een betere procesbeheersing en efficiëntere communicatie.

PortaCom is opgericht in 2001 en voorziet bedrijven in diverse sectoren in hun behoefte aan PTT-communicatie. Hierbij gaan wij geen enkele uitdaging uit de weg. Communicatie in een tunnel, over grote afstanden of binnen complexe bouwstructuren, wij vinden dè manier.

Wij luisteren aandachtig naar u om met onze expertise uw wensen uit te laten komen. Immers hoe goed het geleverde product ook is, het eindresultaat is voor een zeer groot deel afhankelijk van de vertaalslag van uw wensen naar de keuze voor de oplossing en programmering. Met onze ervaring en kennis adviseert PortaCom u om tot de juiste keuze te komen en uw project te realiseren.

Wij zijn er trots op dat wij kleine én ook zeer grote bedrijven naar tevredenheid bedienen. Klanten ervaren de korte en directe lijnen van communicatie, de kennis van de verschillende sectoren en onze service als grote voordelen. Omdat wij uw sector vaak goed kennen, (her)kennen we snel de oplossing voor uw organisatie.

 

 

Remo Simonetti

Eigenaar / Directeur