Motorola Wave PTX werkt met de nieuwe techniek POC (PTT over Cellular).

Een aantal features van Motorola Wave PTX:

 

  • De portofoons en mobilofoons maken gebruik van meerdere GSM-netwerken, zodat er vrijwel altijd 100% dekking is binnen Nederland en zelfs grotendeels Europa. Wanneer één van de netwerken uit zou vallen, merkt u daar als gebruiker niets van. Dit draagt uiteraard veel bij aan de betrouwbaarheid. 
  • Het systeem is cloud-based. Hierdoor kunnen wij uw netwerk eenvoudig op afstand beheren. Upgraden of aanpassen van configuraties kan allemaal vanaf een willekeurige PC met internetverbinding. Dit maakt op- en afschalen van het netwerk ook snel mogelijk.
  • WavePTX is er ook als App voor uw Android of Apple GSM en Tablet. Hierdoor maakt u van uw GSM device (tijdelijk) een PTT device.
  • GNSS / A-GPS (GPS, GLONASS, Galileo, BeiDou) is integrated, zo kunt u op uw tablet of gsm indien gewenst zien waar uw teamleden zich bevinden
  • Add-ons als Wave Safeguard geven nog meer functionaliteiten zoals direct video-sharing (one to many).
  • Koppelaar met Mototrbo apparatuur. Door deze koppeling te maken kunt u met kantoor apparatuur zoals GSM, Laptop of tablet naadloos PTT- communiceren met uw medewerkers buiten, in het veld of on site.  
  • Tweede generatie POC van Motorola, dus geen kinderziektes, maar een robuust goed werkend betrouwbaar systeem.
  • Melkamer/dispatch software verkrijgbaar voor PC of MAC
  • WiFi integrated voor naadloos roamen tussen uw eigen Wifi netwerk en de GSM-netwerken.

 

Dit zijn zomaar een aantal features en voordelen, maar er is nog meer mogelijk. Wij zijn overtuigd!!

Bent u benieuwd of Motorola WavePTX waardevol kan zijn voor uw organisatie? Wij komen graag bij u langs om dit systeem met haar kwaliteiten en mogelijkheden te demonstreren. Vul uw gegevens in ons contactformulier  in en wij zullen u benaderen voor een afspraak.

 

Te Huur!

TLK100I WAVE PTX 3G/4G

€ 0,00
Te Huur!

TLK100I WAVE PTX 3G/4G

€ 0,00

Motorola's TLK100I is het handheld model van de WAVE oncloud PTX productie-lijn, 3G/4G verbinding, dekking door heel Nederland en grotendeels Europa.

Lincensie vereist voor gebruik. 

Motorola's TLK150 is het basistation model van de WAVE oncloud PTX productie-lijn, 3G/4G verbinding, dekking door heel Nederland en grotendeels europa.

Lincensie vereist voor gebruik.