Verbonden door verbinding

Efficiënte communicatieoplossingen voor naadloze connectiviteit en samenwerking.

  • Snelle en betrouwbare communicatie
  • Verbeterde samenwerking en productiviteit
  • Veiligheid en calamiteitsoptimalisatie 

Verbeter uw bedrijfsvoering met radio-ondersteuning

Maak gebruik van geavanceerde radionetwerkoplossingen om op efficiënte en effectieve wijze te communiceren. Radio-ondersteuning is een van de belangrijkste middelen die bedrijven kunnen inzetten voor hulp en veiligheid.

Bedrijven in diverse sectoren profiteren van radio-ondersteuning, waaronder beveiligingsbedrijven, hulpdiensten, transportbedrijven, bouwbedrijven, evenementenorganisatoren, hotel- en horecabedrijven, retailbedrijven, luchthavens, taxi- en transportservices, en de offshore- en scheepvaartindustrie.

Deze organisaties maken gebruik van radio communicatieondersteuning voor zowel interne als externe communicatie.

Naadloze connectiviteit.

Vloeiende en efficiënte communicatie met alle gebruikers ongeacht de complexiteit van het netwerklandschap.

Indrukwekkende prestaties.

Haarscherpe geluidskwaliteit, lange batterijduur, robuuste bouwkwaliteit, geavanceerde signaalbereiktechnologieën en gebruiksvriendelijke functies.

Geoptimaliseerde behuizing. 

Aandacht voor detail voor de meest robuuste behuizingen met een elegant ontwerp.

Diensten

Portofoons Kopen

Portofoons Huren

Installatie, reparatie en onderhoud

Bij ons kunt u terecht voor een breed scala aan producten, variërend van losse artikelen tot complete sets, inclusief accessoires. We bieden een uitgebreide selectie van gerenommeerde merken zoals Motorola, Icom, Entel, Sepura, Kenwood en Hytera.

Bij PortaCom B.V. kunt u hoogwaardige (4G) portofoons, ATEX portofoons en complete radiocommunicatienetwerken huren in Nederland en omstreken. Wij bieden flexibele huuropties, variërend van slechts één dag tot weken, maanden of zelfs jaren. Of u nu een kortlopend evenement organiseert of een langdurig project beheert, wij passen ons aan uw specifieke behoeften aan

Bij Portacom staan we klaar om zelfs de meest complexe projecten aan te pakken. We hebben ruime ervaring en expertise in het installeren en configureren van netwerken, inclusief het realiseren van gewenste koppelingen met externe apparatuur, zoals een brandmeldcentrale. Bovendien bieden we uitgebreide onderhouds- en reparatiediensten,

Bekijk onze webshop

Bekijk onze verhuur bestelformulier

Bekijk onze contactformulier

Benieuwd naar hoe wij uw bedrijf kunnen helpen
op het gebied van communicatie?