Motorola Wave PTX: De Innovatieve Draadloze Communicatieoplossing voor Professionele Gebruikers

Gepubliceerd op 21 februari 2023 om 10:00

Communicatie is een cruciale factor voor elk bedrijf, en de keuze voor de juiste communicatieoplossing kan het verschil maken tussen succes en tegenslag. De Motorola Wave PTX biedt een innovatieve en uitgebreide oplossing voor professionele gebruikers die op zoek zijn naar een betrouwbare en krachtige manier van communiceren over grote afstanden.

Wat is WAVE PTX ? 

WAVE PTX is een standaard van Motorola Solutions voor PTT (push-to-talk) over 3/4/G LTE-communicatieplatform voor groepen, hiermee kunnen teamleden verbonden worden over verschillende netwerken en apparaten. Door deze ontwikkeling is een perfecte harmonie gemaakt tussen het bereik van de telefoon en het gemak van een portofoon. WAVE PTX gebruikt de cloud om directe privé- en groeps-PTT-communicatie uit te breiden naar telefoons, tablets en pc's.

Ongeëvenaarde bereikbaarheid 

Het systeem biedt landelijke dekking en gedeeltelijk dekking door Europa, in alle gebieden waar 3/4G verbindingen mogelijk zijn werkt dit communicatiesysteem. Automatische roaming zorgt ervoor dat de portofoon wisselt van netwerk aanbieder om zo het sterkst mogelijke signaal te behouden. 

Slank en robuust

De TLK100 is simpel en krachtige 3/4g portofoon welke gebruik maakt van de WAVE PTX standaard, dit model wordt geprezen door zijn slimme functies zoals: automatisch overschakelen naar bekende wifi netwerken, roaming, bleuthooth, locatie tracking, gps en krachtige batterij.

De TLK100 heeft een reeks handige bedrade en draadloze accessoires voor de gebruikers een greep uit het assortiment is: speakermicrofoons, Surveillance sets, handsfree auto kit, control pod en losse oortjes.   

Naast de optie voor een losse handportofoon kan er ook gekozen worden voor vaste mobilofoon.

Monitoring en dispatch

Beheer alle gebruikers in het veld vanaf één centraalpunt met de dispatcher software, door middel van een browser login en internet verbinding kan dit vanaf elke locatie. Door middel van de dispatcher software kan er gebruik gemaakt worden van de volgende functies: monitoren van groepsgesprekken en privé oproepen, overstem actuele oproepen, loggen en opnemen, berichten ,video, foto's en data delen, locatie, mapping en geofencing. 

Mobile app

Verander uw Android of IOS telefoon/tablet in een multimedia LTE-communicatiemiddel, door middel van een applicatie uit de app-store kunnen er extra gebruikers toegevoegd worden in uw bestaande WAVE PTX netwerk.   

Two-way Radio Compatibility MOTOTRBO Capacity Max and Capacity Plus, DIMETRA Express, DIMETRA X Core, ASTRO 25

Hands-on review

Wij hebben de portofoon enkele maanden intensief gebruikt onder verschillende omstandigheden hiernaar was onze eerste indruk top! De extreem gebruiksvriendelijke werking van de portofoon is heel fijn en het probleem van conventionele radioverkeer totaal verdwenen, lange afstanden en indoor gebruik overal waar de portofoon signaal heeft is hij bereikbaar. 

Ook in grootgroeps verband 25+ was het een fijne portofoon om mee te werken, de teruggekoppelde reacties waren allen positief hij werd voornamelijk geprezen door zijn efficiëntie en bereikbaarheid daarnaast is het formaat van de portofoon handig en fijn.   

 

Wilt u de WAVE PTX 3/4G portofoon huren of de opties overleggen voor het implanteren van WAVE PTX in uw nieuwe of bestaande radionetwerk neem dan contact met ons op via ons contactformulier of bel ons direct op 078-6816687.    

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.