Motorola Mototrbo R2 series opvolger van DP1400 series

Gepubliceerd op 24 augustus 2023 om 10:00

Mei 2023 Motorola Solutions brengt het nieuwste instapmodel van de MOTOTRBO DMR series uit, de R2 series beschreven als en ik citeer ''AN EVERYDAY WORKHORSE''(BROCHURE MOTOTRBO R2 SERIES). Hiermee wordt bedoelt dat deze nieuwe portofoon uitermate geschikt is voor dagelijks gebruik in conventionele systemen. 

De Motorola MOTOTRBO R2 is verkrijgbaar in 2 varianten:

  • Motorola R2 NKP analoog
  • Motorola R2 NKP digitaal

Deze 2 varianten zijn hierna nog te verdelen tussen een UHF & VHF type, dit is niet zichtbaar vanaf de buitenkant.

De Motorola MOTOTRBO R2 is een betrouwbare en robuuste oplossing voor dagelijks werk. Deze radio combineert duurzaamheid en ergonomie om zelfverzekerde en moeiteloze bediening te garanderen, elke dag opnieuw. Met functies zoals lang bereik, aanpasbaar geluid en naadloze integratie, voegt de R2 betrouwbaarheid toe aan je werkdag, zonder onderbreking.

Met een IP55-classificatie en voldoen aan MIL-STD-810 normen in 11 verschillende omgevingscondities, is de MOTOTRBO R2 ontworpen om diverse werkomgevingen te weerstaan. Je kunt de R2 met vertrouwen gebruiken in stoffige fabrieken, natte landschappen en meer, zelfs als je handschoenen draagt. De duurzaamheid van de R2 zorgt voor snelle en zelfverzekerde communicatie, ongeacht waar en wanneer je het nodig hebt.

De R2 is niet alleen robuust, maar ook slank en lichtgewicht. Met minder dan 290 gram gewicht, inclusief een hoogwaardige batterij, overleeft de R2 rigoureuze tests die tot 5 jaar aan veldgebruik simuleren. Deze radio is ontworpen om de uitdagingen van een actieve werkdag te doorstaan, terwijl het slanke ontwerp en de duurzame constructie behouden blijven.

Communiceren in lawaaierige omgevingen kan een uitdaging zijn, maar met de SINC+ ruisonderdrukking van de MOTOTRBO R2 wordt achtergrondgeluid effectief geëlimineerd. Met lange reikwijdte, selecteerbare audioprofielen en de SINC+ functie kun je je boodschap helder overbrengen, zelfs in de verste hoeken van de werkplek.

De naadloze integratie van de R2 is een bijkomend voordeel. Als je al DP1400-apparaten gebruikt, zal de vertrouwde gebruikersinterface van de R2 gemakkelijk te begrijpen zijn. Bovendien is de R2 compatibel met geselecteerde MOTOTRBO-laders en audioaccessoires, waardoor een kosteneffectieve en eenvoudige migratie mogelijk is.

De R2 is te gebruiken in beperkte DMR-netwerken zo kan je hem implementeren in de volgende systemen:

  • Analoog conventioneel
  • Digitaal conventioneel

De R2 portofoon biedt een belangrijk voordeel met zijn mogelijkheid voor de aanschaf van het voordelige model dat alleen analoge communicatie ondersteunt. Als je bedrijf in de toekomst de overstap naar digitale communicatie overweegt, is het geruststellend om te weten dat er geen noodzaak is om nieuwe portofoons aan te schaffen. Dit model kan namelijk worden opgewaardeerd naar digitale functionaliteit door middel van een software upgrade.

Bent u benieuwd wat de R2 voor u kunt betekenen of wilt u graag de opties overleggen voor het implanteren van de R2 portofoon in uw nieuwe of bestaande radionetwerk neem dan contact met ons op via ons contactformulier of bel ons direct op 078-6816687.    

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.