• +31 (0)78-68 166 87
  • +31(0)6-239 111 31
  • info@portacom.nl

Welkom bij Portacom

Bij PortaCom staan we paraat om u hoogwaardige communicatieoplossingen, producten en diensten te bieden die specifiek zijn ontworpen voor verschillende sectoren. Of u nu werkzaam bent in de overheidsdiensten, het bedrijfsleven, evenementenorganisatie of projectmanagement, wij hebben de juiste oplossingen voor u.

Bij PortaCom staan we als uw betrouwbare communicatiepartner klaar om u gedurende het gehele traject te begeleiden. We starten met een grondige inventarisatie van uw behoeften, waarna we op zoek gaan naar de perfecte oplossing. Ons team adviseert en ontwerpt, levert, implementeert en onderhoudt uw communicatiesysteem. Bij PortaCom kunt u vol vertrouwen rekenen op onze uitgebreide expertise en volledige ontzorging. We nemen alle zorgen uit handen, zodat u zich kunt focussen op uw kernactiviteiten terwijl wij zorgen voor een probleemloze en effectieve communicatie.

Als u tijdens uw bezoek aan onze website geïnteresseerd bent geraakt, nodigen we u graag uit om contact met ons op te nemen. We staan open voor al uw vragen, bieden graag advies en zijn enthousiast om u te helpen bij het vinden van de ideale oplossingen. Aarzel niet en neem contact met ons op via telefoon of e-mail, of maak gebruik van ons handige contactformulier.

Portofoonverhuur service

Bij PortaCom B.V. kunt u hoogwaardige (4G) portofoons, ATEX portofoons en complete radiocommunicatienetwerken huren in Nederland en omstreken. Wij bieden flexibele huuropties, variërend van slechts één dag tot weken, maanden of zelfs jaren. Of u nu een kortlopend evenement organiseert of een langdurig project beheert, wij passen ons aan uw specifieke behoeften aan.

Merken

Wij zijn leverancier van de volgende merken: Motorola, Icom, Kenwood, Entel, Hytera, Sepura, Vokkero, 3M ™ PELTOR ™, Copacks, Savox, Alfatronix, Amphenol Procom, clarkmasts, hilomasts, SmartPTT en nog veel meer. 

Laatste nieuws

Welkom bij de nieuwssectie van PortaCom! Hier vindt u waardevolle inzichten en tips over communicatie en portofoons. Onze blogs bieden praktische adviezen, verhalen en diepgaande kennis om u te helpen. We streven ernaar om onze blog regelmatig bij te werken, zodat u altijd op de hoogte bent van de nieuwste ontwikkelingen. Ontdek casestudy's, handige tips en blijf op de hoogte van de laatste trends in de wereld van communicatie. 

Motorola Mototrbo R2 series opvolger van DP1400 series

Mei 2023 Motorola Solutions brengt het nieuwste instapmodel van de MOTOTRBO DMR series uit, de R2 series beschreven als en ik citeer ''AN EVERYDAY WORKHORSE''(BROCHURE MOTOTRBO R2 SERIES). Hiermee wordt bedoelt dat deze nieuwe portofoon uitermate geschikt is voor dagelijks gebruik in conventionele systemen. 

Lees meer »

De opkomst van DMR: De revolutie in digitale mobiele radio

In de wereld van communicatie is er een constante zoektocht naar efficiëntere en betrouwbaardere methoden om met elkaar in contact te komen. Met de opkomst van digitale technologieën is er een nieuwe standaard ontstaan voor mobiele communicatie, bekend als Digital Mobile Radio (DMR) ofwel Digitale Mobiele Radio. In dit artikel zullen we dieper ingaan op wat DMR precies inhoudt, hoe het werkt en welke voordelen het biedt ten opzichte van traditionele analoge systemen.

Lees meer »

Veiligheid met portofonie in de bouw

Verstoorde kanalen, zwakke signalen, onbetrouwbare apparatuur. Dit zijn zwakke punten in de bouw & infrasector waardoor onnodige veiligheidsrisico’s ontstaan, hierdoor heeft PortaCom samen met de feedback uit de bouw deze risico’s geminimaliseerd.

Lees meer »

Wie is, kortom, Chef Porto?

Gebruikt jouw organisatie portofoons of mobilofoons? Bijvoorbeeld voor jullie beveiliging of logistieke processen? In veel bedrijven is niet (goed) afgesproken wie over dit portoverkeer gaat. Dat kan vervelende gevolgen hebben. Agentschap Telecom start daarom met de campagne: ‘Chef Porto’.

Lees meer »

ATEX Portofoons

Explosieveilige (ATEX) radiocommunicatie is van levensbelang wanneer er gewerkt wordt in stofexplosie gevaarlijke atmosferische zones. In de binnenste werken van non-ATEX apparatuur kan het voorkomen dat de componenten opwarmen of dat er vonkoverbrenging plaats kan vinden, wanneer dit in een explosieve-atmosfeer gebeurt kan dat een verwoestende explosie veroorzaken tot extreme schade als gevolg. Een ATEX certificaat is daarom verplicht voor alle radioapparatuur die wordt gebruikt in eenomgeving met een hoog explosierisico.

Lees meer »

Motorola Mototrbo R7(A) series opvolger van DP4000 series

Maart 2022 Motorola Solutions brengt het nieuwste vlaggenschip van de MOTOTRBO DMR series uit, de R7 series met zijn en ik citeer ''Game-changing audio capabilities in a rugged, future-ready device''(BROCHURE MOTOTRBO R7 SERIES). Hiermee wordt bedoelt dat deze nieuwe portofoon kraakhelder geluid biedt als geen ander en daarnaast extreem robuust is, hierdoor is hij klaar voor de toekomst.

Lees meer »